Termeni Si Conditii

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Pentru folosirea in cele mai bune conditii a sitului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
SolutiiHVAC.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte situri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste situri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste situri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Obligatiile clientului
In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Buletinele informative electronice Newsletter SolutiiHVAC.ro

SolutiiHVAC.ro poate transmite parti din continutul sau prin buletine informative transmise prin intermediul postei electronice (e-mail). Utilizarea informatiilor transmise prin intermediul buletinelor informative se va realiza in concordanta cu prevederile prezentului document.

Respectarea procedurii de abonare la buletinele informative al SolutiiHVAC.ro echivaleaza cu acceptarea explicita a dreptului S.C. LUMENE PETROL SRL si/sau a operatorilor sai de marketing direct de a pastra, prelucra si utiliza datele furnizate in momentul abonarii in conditiile Legii 677/2001.

Prin abonarea la buletinele informative SolutiiHVAC.ro sunteti de acord sa fiti inclusi in baza de date a acestui site si sa primiti ocazional informatii promotionale prin e-mail sau posta. Membrii inscrisi in baza de date certifica faptul ca isi cunosc drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.


Securitatea Datelor Clientului
Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai n scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu furnizam aceste date personale.

Legea Copyright
Elemente din continutul sitului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea SC LUMENE PETROL SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor.
Folosirea fara acordul companiei SC LUMENE PETROL SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin de acord cu cele de mai sus.

Limitare de responsabilitate
Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconform continute de acest site.
De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Dispute si conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul n care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
Copyright © 2023 Dezumidificatoare Piscine