Perdea de aer aria 3g - 1ml / 220v - cu rezistenta electrica ariatech

Perdea de aer aria 3g - 1ml / 220v - cu rezistenta electrica ariatechPerdelele de aer ARIATECH, reprezinta solutia optima pentru pastrarea climatului ideal in obiectivele cu trafic intens: spatii comerciale, cladiri de birouri, hoteluri, banci, restaurante, etc.


Stoc epuizat
Cost livrare : GRATUIT
Cod produs: ARIA-3G-1210S-D/Y3GPerdelele de aerARIATECHdisponibile in variantele cu rezistenta electrica sau ambientale, sunt destinate montajului deasupra intrarilor in spatii comerciale, cladiri de birouri, hoteluri, banci, etc.


Utilizarea acestora impiedica formarea curentilor de aer si intrarea particulelor de praf sau a insectelor si creeaza obariera termicace ajuta la pastrarea unuiclimat termic idealin interiorul incaperilor.


Pe timp de iarna deschiderea usilor exterioare contribuie considerabil la pierderile de caldura din incaperi. Montarea corecta a unei perdele de aer, poate reduce aceste pierderi pana la aproape 90%.


In timpul verii, perdelele de aer pot functiona fara elementele de incalzire, numai in regim de ventilatie, reducand astfel schimbul termic cu mediul exterior si ducand implicit laimportante economii de energie.


DATE TEHNICE :


DIMENSIUNI : 1000/265/195 mm


ALIMENTARE : 220V/50hz


CONSUM : 180 - 6000 w


VITEZA FLUX DE AER : 8.5 m/s


INALTIME MAXIMA DE MONTAJ : 3.2 m


VOLUM DE AER : 1200 mc/h


NIVEL DE ZGOMOT : 55-57 db


GREUTATE : 15.5 kg

Copyright © 2023 Dezumidificatoare Piscine