Dezumidificator aer 138 litri/zi ht1380

Dezumidificator aer 138 litri/zi ht1380Dezumidificatoarele HT, cu un design plăcut, configuraţie compactă, calitate superioară şi operare uşoară, sunt folosite pe scară largă în cercetarea ştiinţifică, industrie, transport, îngrijire medicală, aparate şi echipamente, depozite, construcţii subterane, camere de calcul, arhive, băi, muzee, crame, subsoluri, demisoluri, depozite, hale de productie si multe alte aplicatii unde se doreste un nivel controlat al umiditatii etc. Ele păstrează aparatele, calculatoarele, echipamentele de comunicaţii, medicamentele, cartile ferite de umezeală, eroziune şi mucegai. Un alt domeniu de utilizare pentru dezumidificatoarele profesionale HT este acela al constructiilor, mai précis pentru uscarea constructiilor noi: uscarea sapelor, tencuielilor, gletului, uscarea in urma inundatiilor, uscarea sapelor inaintea montarii parchetului.


Stoc epuizat
Cod produs: HT 1380Dezumidificatoarele Humidity Transformer, cu un design plăcut, configuraţie compactă, calitate superioară şi operare uşoară, sunt folosite pe scară largă în industrie, ingrijire medicală, depozite, construcţii subterane, camere IT, arhive, băi, muzee, crame, subsoluri, demisoluri, hale de productie si multe alte aplicatii unde se doreste un nivel controlat al umiditatii etc.


Ele păstrează aparatele, calculatoarele, echipamentele de comunicaţii, medicamentele, cartile ferite de umezeală, eroziune şi mucegai.


Dezumidificatoarele HT au posibilitatea utilizarii fara oprire, in cele mai defavorabile conditii. Dezumidificatoarele profesionale HT  sunt utilaje special concepute pentru uscarea rapidă a construcțiilor noi, șapelor și tencuielilor, gletului in condiții de șantier, uscarea in urma inundatiilor, uscarea sapelor inaintea montarii parchetului si ofera protectie sigura impotriva umiditatii si coroziunii. Sunt echipate cu higrostat pentru monitorizarea constanta a umiditatii relative a aerului.


Cand valoarea de umiditate setata este depasita, aparatul porneste automat, iar in momentul in care s-a atins nivelul dorit se opreste.


Aceste utilaje sunt construite din materiale rezistente, au carcasă metalică emailata, sunt prevăzute cu roți mari, rezistente si maner robust pentru o manevrare facilă, au cabluri de alimentare profesionale și au o capacitate de dezumidificare și ventilare considerabil ridicată față de dezumidificatoarele casnice.


Caracteristici tehnice:


Marca produs: Humidity Transformer Model HT 1380


Rata de extragere a umiditatii: 138 l/zi


Sursa: 230-50-1 V-Hz-Ph


Dimensiuni: 460X600X910 mm


 Greutate: 62 kg


Putere consumata: 1840 W


Domeniul de utilizare: +5/+32 grd C Agent frigorific ecologic: R407C


Precizare: Capacitatea maxima de dezumidificare poate varia in functie de temperatura interioara si umiditatea relativa din incapere


Functii si accesorii:


-Panou de control cu afisaj LCD;


-Posibilitatea de a seta umiditatea dorita in marja 30~90%


-Filtru de aer lavabil, pentru retinerea particulelor de praf, parului de animale si a altor impuritati;


-Senzor de umiditate;


-Posibilitate de drenaj continu;


-Memorarea setarilor in cazul intreruperilor de curent;


-Functie dezghet;


-Autodiagnoza cu afisare cod eroare.


 Dezumidificatorul HT 1380  ideal pentru accelerarea dezumidificarii incaperilor care au fost tencuite, gletuite,vopsite de curand, diminuand astfel timpul de asteptare intre diversele faze ale lucrarii. Domenii de utilizare: constructii, depozite, hale de productie, biblioteci, subsoluri.

Copyright © 2023 Dezumidificatoare Piscine