Despre Noi

Magazinul online Solutii HVAC.ro este operat de S.C. Lumene S.R.L. importator si furnizor de echipamente in domeniul climatizarii si ventilatiei in Romania, cu o experienta de peste 10 ani.

In cei peste 10 ani de experienta, compania noastra si-a stabilit pozitia de jucator important pe piata de aer conditionat din Romania avand o marca puternica si un portofoliu solid de clienti business de specialitate. Acum, dorim sa ne orientam primvirea si catre clientii finali, atat agenti economici cat si persoane fizice.

Prin acest magazin ne-am propus sa oferim solutii tehnice durabile, care sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra, cu o gama larga de produse de calitate marca CITIZEN CLIMA, MAXA, KIND HOME, TANAN FORT, TLC si GOOT branduri care, pe langa calitate, se recomanda singure prin fiabilitate, performanta si durata lor lunga de viata si de utilizare.

Obiectivul nostru este reprezentat de imbunatatirea continua a ofertei de echipamente si a solutiilor tehnice oferite prin magazinul online si oferirea unui serviciu de consultanta si suport profesional pentru alegerea celor mai potrivite solutii HVAC, pentru fiecare client in parte.

Pe Solutii HVAC.ro veti gasi o gama completa de aparate de aer conditionat, aeroterme, dezumidificatoare, umidificatoare, purificatoare de aer atat pentru casa cat si pentru locatii comerciale. De asemenea, propumen solutii variate de ventiloconvectoare, chilere, perdele de aer, sisteme de ventilatie si ALP-uri intr-o gama larga de echipamente comerciale si industriale.

In cei peste 10 ani de experienta in domeniul instalatiilor de climatizare, ne-am impus ca un partener de incredere pentru clientii nostri, printr-o abordare profesionista a nevoilor particulare a fiecarui client.
Copyright © 2023 Dezumidificatoare Piscine