Dezumidificator ht 1580h - 158 litri/zi

Dezumidificator ht 1580h - 158 litri/ziDezumidificatoarele Humidity Transformer, cu un design placut, configuratie compacta, calitate superioara si operare usoara, sunt folosite pe scara larga n industrie,ngrijire medicala, depozite, constructii subterane, camere IT, arhive, bai, muzee, crame, subsoluri, demisoluri, hale de productie si multe alte aplicatii unde se doreste mentinerea unui nivel controlat al umiditatii.


Pret: 3626.61 RON

Cost livrare : GRATUIT

Cantitate


Dezumidificatoarele profesionale HT 1580H sunt utilaje special concepute pentru uscarea rapida a constructiilor noi, sapelor si tencuielilor, gletului, absorbtia umiditatii in urma inundatiilor, absorbtia umiditatii sapelor inaintea montarii parchetului si ofera protectie sigura impotriva umiditatii si coroziunii.Sunt echipate cu higrostat pentru monitorizarea constanta a umiditatii relative a aerului. Cand valoarea de umiditate setata este depasita, aparatul porneste automat, iar in momentul in care s-a atins nivelul dorit se opreste. Aceste utilaje sunt construite din materiale rezistente, au carcasa metalica emailata, sunt prevazute cu roti mari, rezistente si maner robust pentru o manevrare facila, au cabluri de alimentare profesionale si au o capacitate de dezumidificare si ventilare considerabil ridicata fata de dezumidificatoarele casnice.
Functii si accesorii:


-Panou de control cu afisaj LCD;


-Posibilitatea de a seta umiditatea dorita in marja 30~90%


-Roti mari si maner robust pentru o manevrabilitate usoara;


-Filtru de aer lavabil, pentru retinerea particulelor de praf, parului de animale si a altor impuritati;


-Senzor de umiditate;


-Posibilitate de drenaj continu;


-Memorarea setarilor in cazul intreruperilor de curent;


-Degivrare automata;


-Autodiagnoza cu afisare cod eroare.


Dezumidificatorul HT 1580Hideal pentru accelerarea dezumidificarii incaperilor care au fost tencuite, gletuite, vopsite de curand, diminuand astfel timpul de asteptare intre diversele faze ale lucrarii.


Domenii de utilizare: constructii, depozite, hale de productie, biblioteci, subsoluri

Copyright © 2023 Dezumidificatoare Piscine